به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : کارشناسان بهداشت محیط شهرستان لنگرود یک واحد اغذیهفروشی را به دلیل رعایتنکردن اصول و ضوابط بهداشتی پلمب کردند.
دکتر رامین غلامپور شیگارودژ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، با اشاره به اجرای ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی گفت: «هدف از این بازرسیها حفاظت از سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم است.»
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ به کارشناسان بهداشت اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن رسیدگی شود.
پلمب این واحد اغذیهفروشی بخشی از برنامه مستمر نظارتهای بهداشتی شهرستان لنگرود است تا استانداردهای سلامت محیطی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی رعایت شود.