رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک روز جهانی غذا به تمام فعالان حوزه غذا بر ارتقای ایمنی و سلامت غذایی کشور، استفاده از فناوری‌های نوین و داده‌محوری در پایش فرآورده‌ها و افزایش آگاهی عمومی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، ددکتر مهدی پیرصالحی در پیامی در پیامی به مناسبت روز جهانی غذا با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی است.

وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی در نظارت بر سلامت مواد غذایی محسوب می‌شود، افزود: این سازمان با اجرای طرح‌های پایش و کنترل کیفی، تلاش دارد زنجیره تأمین غذا در همه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های غذایی را ایمن‌تر کند.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوری‌های نوین در ارتقای نظام نظارت اشاره کرد و گفت: توسعه سامانه‌های هوشمند، شفافیت و سرعت تصمیم‌گیری در حوزه غذا را افزایش داده است.

دکتر پیرصالحی، به تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، پژوهشگران و ناظران حوزه غذا، از تلاش‌های آنان در جهت تأمین ایمنی غذایی کشور قدردای کرد.