به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : فرمانده انتظامی گیلان اعلام کرد که بیش از ۷۵ هزار متر مربع از اراضی ملی در شهرستان تالش که بهطور غیرقانونی تصرف شده بود، با اقدام سریع پلیس و همراهی دستگاه قضائی و کارشناسان منابع طبیعی، آزادسازی شد.
سردار حسین حسنپور با تأکید بر اینکه پاسداری از منابع طبیعی وظیفهای عمومی و مطالبهای همگانی است، اظهار داشت: نیروی انتظامی در برخورد با افرادی که به دنبال تصرف و بهرهبرداری غیرقانونی از اراضی ملی هستند، قاطعانه عمل میکند و در این مسیر هیچگونه مسامحهای نخواهد داشت.
به گفته وی، پس از دریافت گزارشهایی مبنی بر تصرف اراضی ملی در تالش، مأموران پلیس با دستور قضائی و همراهی کارشناسان منابع طبیعی به محل اعزام شدند. بررسیها نشان داد متصرفان حدود ۷۵ هزار و ۲۳۵ متر مربع از اراضی ملی را محصور کرده و با نصب فنس و سیمخاردار آن را به تصرف خود درآورده بودند.
سردار حسنپور ارزش ریالی اراضی آزادشده را بنا به نظر کارشناسان ۶۸۵ میلیارد و ۳۰۵ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: افراد دخیل در این پرونده برای طی مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: این عملیات بر اساس حکم قضائی و با استناد به تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع انجام شد و تمامی آثار تخلف و تجاوز از محل موردنظر جمعآوری شد.
فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به اشراف اطلاعاتی پلیس بر فعالیتهای غیرقانونی مرتبط با زمینخواری تأکید کرد: حفاظت از منابع طبیعی از اولویتهای جدی پلیس است و برخورد با سودجویانی که قصد دستاندازی به اراضی ملی را دارند، به صورت مستمر دنبال خواهد شد.