جلسه مشترک معاونان اول قوای قضاییه و مجریه برگزار و گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دولت برای مدیریت و کنترل بازار ارز و رفع تعهدات ارزی ارائه شد.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، جلسه مشترک معاونان اول قوای قضائیه و مجریه برگزار و گزارشی از اقدامات و برنامه‌های دولت برای مدیریت و کنترل بازار ارز و رفع تعهدات ارزی ارائه شد.

محمدرضا عارف در این جلسه که معاون اول قوه قضائیه، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزرای دادگستری و امور اقتصادی و دارایی، سخنگوی دولت، رئیس کل بانک مرکزی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با قدردانی از حمایت‌های قوه قضائیه در راستای پیشبرد برنامه‌های اقتصادی دولت به‌ویژه حل مشکلات معیشتی مردم با توجه به شرایط کنونی کشور تأکید کرد: جلسات مشترک دولت با سایر قوا در راستای هم‌فکری، همدلی و افزایش انسجام داخلی برای حل مشکلات کشور است.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به فشار و جنگ اقتصادی دشمنان با کشور و مردم پس از شکست در جبهه نظامی و جنگ دوازده‌روزه تصریح کرد: دولت با هم‌فکری و همکاری سایر قوا به‌دنبال حل مسائل معیشتی، مدیریت اقتصادی کشور و پیروزی در جبهه و جنگ اقتصادی دشمنان است.

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام دستگاه قضائی در کمک به دولت چهاردهم برای حل مشکلات و اجرای برنامه‌های اقتصادی، بر ضرورت برگزاری جلسات هم‌فکری و هم‌اندیشی با دولت تأکید و تصریح کرد: قوه قضائیه طبق تأکیدات رئیس قوه قضائیه در کنار دولت است.

در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از عوامل تغییرات نرخ ارز و اقدامات دولت برای مدیریت و کنترل این بازار و رفع تعهدات ارزی ارائه کرد.

در ادامه نیز اعضای این جلسه به ارائه پیشنهادها، نظرات و راهکارها برای افزایش تعامل قوای مجریه و قضائیه درباره حل مشکلات معیشتی، کنترل ارز، مدیریت بازار و برخورد با اخلالگران این بازار ارائه دادند.