به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر حسین رستگار افزود: اخیراً موضوع استفاده از E۱۲۰ در فضای مجازی در خصوص برخی فرآورده های غذایی بویژه اسنک ها مطرح شده بود و برخی نگرانیها ایجاد کرده بود. دکتر رستگار توضیح داد: بررسیهای دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرآیند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد.
وی تاکید کرد: با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، از جمله برخی خوراکیهای صنعتی محبوب بین کودکان، برای مصرفکنندگان بلامانع است. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال فرآیند تولید و تامین این رنگ طبیعی را رصد میکنند تا همزمان با رعایت شرایط بهداشتی، اصول شرعی نیز رعایت شود.
به گزارش سازمان غذا و دارو ایفدانا، دکتر رستگار از مردم خواست هنگام خرید محصولات صنعتی، به برچسب مواد تشکیلدهنده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود.