سید علی مدنیزاده با اشاره به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم، اظهار کرد: اولویت اصلی دولت حمایت از معیشت شهروندان است و تلاش میشود مسائل مربوط به همه مردم، کارکنان و بازنشستگان در نظر گرفته شود.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم تغییرات مثبتی در این زمینه ایجاد کنیم.
وزیر اقتصاد در پاسخ به پرسشی درباره تدابیر لایحه بودجه ۱۴۰۵ برای بهبود وضعیت معیشتی مردم، گفت: با توجه به تأکید همه ارکان اقتصادی دولت و ریاست جمهوری بر حفاظت از معیشت شهروندان، طرح کالابرگ بهعنوان یک چتر حمایتی برای همه مردم در دستورکار قرار گرفته است.
مدنی زاده درباره دلیل ملموس نبودن تلاشهای دولت در سفره مردم نیز توضیح داد: طرحهای تحولی برای بهبود وضعیت اقتصادی در حال اجراست و هنوز بهصورت کامل اجرایی نشدهاند. امیدواریم پس از آغاز کامل این طرحها، تأثیرات آنها در ارتقای معیشت مردم به شکل ملموس مشاهده شود.