روسای قوا طی بیانیه‌ای با تبعیت از رهنمودهای رهبر انقلاب و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهت حل مشکلات و تامین امنیت عمومی، بر وحدت و هم‌افزایی برای حل مشکلات معیشتی و برخورد قاطع با فتنه‌گران تروریست تاکید کردند.

در پی شکست پروژه تروریسم صهیونی – آمریکایی اخیر در قالب اغتشاشات و حوادث تروریستی که خسارات مادی و جانی بسیاری به کشور وارد کرد و منجر به شهادت تعداد زیادی از مدافعان امنیت و هموطنان شد، سران قوای سه‌گانه با صدور بیانیه‌ای مشترک، ضمن قدردانی از هوشیاری مردم و مجاهدت‌های مدافعان کشور، بر وحدت، همدلی و هم افزائی در جهت حل مشکلات معیشتی و برخورد قاطع با فتنه‌گران تروریست تاکید کردند.

متن بیانیه مشترک روسای قوای مجریه، مقننه و قضاییه به شرح زیر است:

«خداوند عزیز و رحمان را شکرگزاریم که ما را به خدمتگزاری ملتی فهیم، نجیب و لحظه شناس برگزید که آگاهی خنثی کردن پیچیده‌ترین توطئه‌های دشمنان علیه یکپارچگی ایران قوی و مستقل را داشته و دارند. همچنین به ما رهبر حکیم و فرزانه ای بخشید که با رهنمودهای روشنگر و راهگشا در سخت‌ترین شرایط، زمینه ساز اصلاح امور و حل مشکلات جامعه را داشته است.

تاریخ پر فراز و نشیب این خاک مقدس مملو از فداکاری و ایستادگی و رشادت مردم قهرمانی بوده است که برای استقلال، اقتدار و یکپارچگی ایران عزیز معجزه‌ها آفریده‌اند. در فتنه پیچیده اخیر نیز که با کارگردانی دشمنان دیرینه انقلاب اسلامی و بازیگری عناصر تروریست و اغتشاشگران بی وطن به وقوع پیوست، هوشیاری ملت عزیز ایران در جداسازی صف معترض از آشوبگران و مجاهدت مسئولانه مدافعان کشور اعم از نیروی انتظامی، سپاه و بسیج نقشه کثیف طراحان این سناریو را نقش بر آب کرد.

ما رؤسای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه متناسب با اختیارات قانونی، خود را متعهد می دانیم که با تلاش شبانه روزی و با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و بهره گیری از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان با وحدت، همدلی و هم افزائی در جهت حل مشکلات معیشتی و تأمین امنیت عمومی کوشا باشیم و در انجام وظایف خود زره‌ای قصور نورزیم، همچنین در رسیدگی به حوادث تروریستی اخیر ضمن توجه و کشف و شناسایی علل و ریشه‌های وقوع با رعایت نهایت انصاف و عدالت ضمن سزای قاطع قاتلین و فتنه گران تروریست، رأفت اسلامی و ملایمت را با فریب خوردگانی که نقش اساسی در حوادث تروریستی نداشته‌اند، به کار بندیم و با تدبیر و حکمتی که مورد انتظار ملت بزرگ ایران است، پاسدار خون چند صد هزار شهید انقلاب اسلامی باشیم و پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی و نام ایران و ایرانی را در جهان به اهتزاز در آوریم.