مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از تحویل ۹ هزار و ۶۳۴ واحد مسکن مهر در شهرهای جدید در دولت چهاردهم خبر داد.

به نقل از شرکت عمران شهرهای جدید، شهرام ملکی با اعلام اینکه با تاکید وزیر راه و شهرسازی، تعهدات باقیمانده از دولت‌های قبل برای حل مشکلات مسکن مردم یکی از اولویت‌هاست، اظهار کرد: در یک سال دولت چهاردهم در بخش تکمیل و بهره‌برداری از واحدهای مسکن مهر در شهرهای جدید توانستیم ۹ هزار و ۶۳۴ واحد را تکمیل کرده و تحویل متقاضیان دهیم.

وی ادامه داد: کل برنامه ساخت مسکن مهر در شهرهای جدید کشور ۴۰۵ هزار واحد بوده است که تاکنون ۳۵۴ هزار واحد آن تحویل شده و تعداد ۶ هزار و ۳۴۵ واحد نیز به پروژه‌های نهضت ملی مسکن تبدیل شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه‌کرد: در حال حاضر حدود ۲۷ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده که نزدیک به ۱۱ هزار واحد آن دارای نواقص جزئی نظیر آسانسور و نصبیات است که با استفاده از ظرفیت صندوق ملی مسکن و بند «پ» تبصره ۱۰ در حال تأمین مالی و رفع نواقص هستیم و تعداد ۱۶ هزار و ۲۴۸ واحد نیر در سایر مراحل ساخت قرار دارند.

به گفته ملکی طبق برآوردهای انجام شده برای تکمیل مسکن مهر اعم از محوطه‌سازی و زیربنایی و ساخت واحدها، حدود ۲۱ همت نیاز مالی گزارش شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تلاش داریم تکمیل و تحویل واحدها همزمان با تامین خدمات زیربنایی و روبنایی انجام شود، گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته برای تکمیل پروژه‌های مسکن مهر، امید می‌رود که با همکاری نهادهای مربوطه و تأمین منابع لازم، این واحدها به‌زودی به مردم تحویل داده شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به اینکه در صورت عدم توان فنی یا مالی پیمانکاران، سازماندهی مجدد کارها و تغییر پیمانکار ضروری است، گفت: این اقدام به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت پیمانکارانی انجام می‌شود که در لیست مناقصه موجود هستند و می‌توانند به‌جای پیمانکاران ناکارآمد به کار گرفته شوند.