تعرفه بسته‌های اینترنت همراه از ۵ اسفند ۱۸ درصد افزایش می‌یابد.

 بسته‌های اینترنت موبایل اپراتورها به میزان ۱۸ درصد افزایش یافت. این افزایش قیمت از بامداد سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ اعمال شده و در ادامه رشد ۲۰ درصدی تعرفه‌ها در آذرماه است.

این افزایش تعرفه، تصمیم جدیدی نبوده و پیرو مصوبه رگولاتوری در مهرماه امسال است که به اپراتورها مجوز داد تعرفه‌های خود را ۳۸ درصد افزایش دهند. در مرحله اول، تعرفه اینترنت در آذرماه ۲۰ درصد افزایش یافت و اکنون مرحله دوم این مصوبه اجرا شده است. موضوعی که می‌بایست در همان زمان تصویب مصوبه و نیز زمان مرحله اول اجرا، به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی می‌شد.

گفتنی است این افزایش تعرفه در حالی است که از یک سو اپراتورها همواره نسبت به ثابت‌ماندن تعرفه اینترنت در طی سال‌های مختلف گلایه دارند و معتقدند با توجه به تورم و افزایش هزینه‌ها، در صورت عدم افزایش تعرفه امکان تأمین هزینه لازم برای خرید و نگه‌داری تجهیزات را ندارند. از سوی دیگر کاربران باتوجه به اینکه سبد اصلی مصرف آن‌ها، اینترنت همراه است نسبت به افزایش تعرفه و تمام‌شدن سریع بسته‌ها همزمان با کیفیت نه‌چندان مطلوب اینترنت همراه گلایه دارند.

علت این نارضایتی دوطرفه، سیاستگذاری اشتباهی است که به‌علت عدم توسعه اینترنت ثابت به‌عنوان اینترنت ارزان‌تر و باکیفیت‌تر، بار اصلی مصرف مردم را روی شبکه همراه قرار داده است که هم گران‌تر است و هم به علت مشکلاتی مانند آنتن‌دهی و ظرفیت استفاده، کیفیت کمتری دارد. کلاف سردرگمی که طبق تجربیات جهانی، راه‌حل آن توسعه هرچه سریعتر پوشش و اتصال شبکه فیبرنوری است.