محمد حسین قاسمی ، ترامپ ، از تغییر نقشه ایران پس از حملات سخن گفته است. این سخن مرا به یاد روزی می‌اندازد که در جلسه‌ای در حال فیلم‌برداری بودم ، محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران ، سخنرانی می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کرمانشاه ، سید سعید قاسمی ، ترامپ ، از تغییر نقشه ایران پس از حملات سخن گفته است. این سخن مرا به یاد روزی می‌اندازد که در جلسه‌ای در حال فیلم‌برداری بودم ، محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران ، سخنرانی می‌کرد. جمله‌ای از آن جلسه در ذهنم ماندگار شد. او گفت در طول تاریخ و در بسیاری از جنگ‌هایی که بر ایران تحمیل شده بود، بخش‌هایی از سرزمین کشور از دست رفته است؛ اما در جنگ هشت‌ساله مردم ایران با رژیم بعث عراق ــ که در آن زمان از حمایت همین آمریکا برخوردار بود ــ حتی یک وجب از خاک ایران جدا نشد.

در سال‌های اخیر، گاهی اظهاراتی غیر حرفه ای درباره تغییر نقشه کشورها یا تعیین سرنوشت سرزمین‌ها مطرح می‌شود؛ در حالی که مطابق اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، از جمله اصل منع مداخله در امور داخلی کشورها و اصل احترام به تمامیت ارضی، هیچ فرد یا دولتی مجاز به اعلام چنین ادعاهایی درباره قلمرو یک کشور مستقل نیست. این اصول در منشور ملل متحد، به‌ویژه در ماده ۲ بندهای ۴ و ۷، به صراحت ذکر شده‌اند و هرگونه تهدید علیه یکپارچگی سرزمینی دولت‌ها را ممنوع می‌دانند. این موضوع از منظر حقوق بین‌الملل نیز مؤید آن است که مرزهای یک کشور تنها بر اساس اصول شناخته‌شده و پذیرفته‌شده بین‌المللی تغییرپذیرند، نه بر اساس تهدید یا فشار خارجی.

تجربه دفاع هشت‌ساله در حافظه تاریخی مردم ایران نشان می‌دهد که حفاظت از تمامیت ارضی، جزئی جدایی‌ناپذیر از هویت اسلامی و مقاومت ملی است. از همین رو، طرح هرگونه سخن یا تهدید درباره تغییر نقشه ایران از طرف هر کسی در تعارض با قواعد شناخته‌شده بین‌المللی و اصول بنیادین منشور ملل متحد قرار می‌گیرد و در عمل قابلیت تحقق ندارد.

ترامپ قمار باز باید بداند ، بدون تردید همان‌گونه که در سال‌های دفاع هشت‌ساله این سرزمین حفظ شد، این خواب او نیز تعبیر نخواهد شد. خوابی که دیده‌اید پایانی جز کابوس نخواهد داشت. مردم ایران تجربه یک جنگ زمینی هشت‌ساله را در حافظه خود دارند و نشان داده‌اند که در دفاع از سرزمینشان ایستادگی می‌کنند.نقشه ایران با چنین تهدیدهایی تغییر نخواهد کرد.

یه ضرب المثل عالی ایرانی داریم که در اینم مواقع بکار می آید ، یه تومن به آش به همین خیال باشد