بیانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای (حفظه الله)
بِسْمِ اللّه الرَحمٰنِ الرَحیٖم اکنون که با رای اکثریت مجلس خبرگان، پرچم رهبری سوم انقلاب به دست فرزند رشید رهبر شهید، آیت الله سیدمجتبی خامنه ای نهاده شده، این واقعهی بزرگ را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، ملت شریف ایران و تمامی آزادیخواهان جهان تبریک عرض مینمایم.
بیتردید، با توجه به جایگاه علمی و تقوای الهی ایشان و نیز تربیت در دامان پدر بزرگوار و رهبر شهید حضرت امام خامنهای (ره)، یقینا ادامهدهنده شایسته مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی و پاسداری از دستاوردهای خون شهیدان خواهند بود. امیدواریم در سایه رهبریهای حکیمانه معظم له و با اتکا به قدرت لایزال الهی، گامهای استوارتری در جهت تعالی کشور، حفظ استقلال و اقتدار ملی و خدمترسانی به جامعه اسلامی برداشته شود.
دکتر علی سروش
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه