فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به مأموریت زیردریایی‌های نداجا که به «دلفین‌های خلیج فارس» مشهور هستند، گفت: این شناورها متناسب با تهدیدها و نیازها در آب‌های تنگه هرمز دست‌به‌ماشه هستند.

دریادار شهرام ایرانی اظهار کرد: زیردریایی‌های سبک ساخت کشورمان متناسب با تهدیدها و ظرفیت‌ها و نیازها در آب‌های تنگه هرمز دست‌به‌ماشه در حال گسترش و کف‌نشینی هستند.

وی افزود: کف‌نشینی در بستر دریا در اعماق آب‌های مسیر اقتدار در آبراهه تنگه هرمز برای زمان طولانی و رهگیری و انهدام انواع شناورهای متخاصم از توانمندی‌های زیردریایی‌های سبک نیروی دریایی ارتش است. این زیردریایی‌ها در ادبیات روزمره افسران و درجه‌داران آن به «دلفین‌های خلیج فارس» مشهورند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی تأکید کرد: دلفین‌های خلیج فارس برای نشان‌دادن اقتدار دفاع دریایی کشورمان در عملیاتی به نام و یاد شهدای ناوشکن دنا در تنگه هرمز روی آب آمدند و پس از اجرای چند مانور آرایشی، به اعماق دریا رفته تا مأموریت‌های محوله را ادامه دهند.