به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کرمانشاه ، به نقل از  اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه به مناسبت انتخاب دو نماینده استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بعنوان اعضای هیأت رئیسه مجلس، مهندس بیژن مرادی شهردار کرمانشاه پیام تبریکی صادر نمود.
در متن پیام شهردار کرمانشاه آمده است « جناب آقایان دکتر محمد رشیدی و دکتر مجتبی بخشی پور نمایندگان کرمانشاه و اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی 
بدینوسیله حسن انتخاب شما عزیزان نمایندگان انقلابی، متعهد و دلسوز را بعنوان دبیران هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی را تبریک گفته ، بدون شک انتخاب دو نماینده از استان کرمانشاه بعنوان هیأت رئیسه مجلس مایه فخر، مباهات و غرور همه مردم استان کرمانشاه خواهد بود چرا که ایمان داریم این انتخاب می تواند به رشد ، بالندگی و توسعه استان کمک کند و از طرفی اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به شما دو بزرگوار نشان دهنده تأثیر گذاری بالای وکیلان مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی است و چه بسا این انتخاب نقطه عطفی در سرعت آبادانی و پیشرفت استان باشد.»
اینجانب به نمایندگی از مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه این انتخاب درست و شایسته را خدمت شما نمایندگان محترم مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی را تبریک گفته و امید داریم در کنار هم و زیر سایه تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری در رشد و اعتلای ایران اسلامی کوشا و موفق باشیم و خدمتی در خور شأن و منزلت مردم استان به این عزیزان داشته باشیم.
بیژن مرادی 
شهردار کرمانشاه
کانال رسمی شهرداری کرمانشاه