وزیر آموزش‌وپرورش در دومین روز از سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش‌وپرورش کشوربا تجلیل از تلاش‌های وزیر امور خارجه و دیپلمات‌های کشور، نقش دستگاه دیپلماسی را در صیانت از منافع ملی و حمایت از اهداف آموزشی و تربیتی کشور مهم و اثرگذار دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش، در دومین روز از سی‌ونهمین اجلاس  رؤسای آموزش‌وپرورش  کشور، ضمن خیرمقدم به سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، از تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر وی و مجموعه دستگاه دیپلماسی کشور در دفاع از منافع ملی تجلیل کرد.

کاظمی با اشاره به نقش راهبردی دستگاه دیپلماسی در عرصه‌های بین‌المللی، اظهار کرد: تلاش‌های شبانه‌روزی، سفرهای طولانی و مذاکرات فشرده وزیر امور خارجه و همکاران ایشان در وزارت امور خارجه، همواره یکی از امیدبخش‌ترین گزارش‌ها در جلسات هیأت دولت بوده و نشان‌دهنده عزم و اراده جدی دستگاه دیپلماسی برای صیانت از منافع و عزت ایران اسلامی است.

وی با قدردانی از جامعه دیپلماسی کشور، افزود: مجاهدت دیپلمات‌ها در عرصه بین‌المللی، بخشی از تلاش ملی برای حفظ منافع، امنیت، عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و جامعه تعلیم و تربیت کشور نیز قدردان این تلاش‌های ارزشمند است.

وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر پیوند میان سیاست خارجی و آینده نظام تعلیم و تربیت، گفت: آموزش و پرورش امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تعامل مؤثر با جهان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت، توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی و فراهم‌کردن فرصت‌های جدید برای دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

کاظمی تصریح کرد: جامعه تعلیم و تربیت کشور قدردان حمایت‌های وزارت امور خارجه در مسیر پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی است و این حمایت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه ارتباطات علمی، فرهنگی و آموزشی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها باشد.

وی با اشاره به نقش سفرا و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، خاطرنشان کرد: از حمایت‌های وزارت امور خارجه، به‌ویژه تلاش سفیران جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان، که در راستای پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی کشور و حمایت از برنامه‌های بین‌المللی آموزش‌وپرورش تلاش می‌کنند، صمیمانه سپاسگزاریم و زحمات آنان را ارج می‌نهیم.

وزیر آموزش‌وپرورش  با تأکید بر ضرورت استمرار این همکاری‌ها، گفت: پیوند ظرفیت‌های دستگاه دیپلماسی با توانمندی‌های نظام تعلیم و تربیت می‌تواند به تقویت جایگاه علمی، فرهنگی و آموزشی ایران در عرصه بین‌المللی کمک کند و فرصت‌های تازه‌ای را برای نسل آینده کشور رقم بزند.

انتهای پیام