معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر،از جان‌باختن ۷ نفر و مصدومیت ۷ نفر در پی سقوط یک دستگاه ون به دره در محور هراز خبر داد، عملیات امداد و انتقال افراد از عمق دره با وجود تاریکی و شرایط پرخطر توسط نیروهای عملیاتی این جمعیت با موفقیت به پایان رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا)؛  کبادی، معاون عملیات سازمان امدادونجات، گفت: این حادثه ساعت ۱۸:۴۵ روز ۳۱ مردادماه در کیلومتر ۳۵ محور هراز، محدوده باغ صفا، رخ داد و تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر بلافاصله برای امدادرسانی به محل اعزام شدند.

وی افزود: امدادگران با ایجاد چندین کارگاه تخصصی نجات فنی، در شرایط دشوار و پرریسک و با توجه به تاریکی هوا و کاهش دید، عملیات انتقال مصدومان و جان‌باختگان را از عمق دره به سطح انجام دادند.

کبادی ادامه داد: از مجموع ۷ مصدوم، یک نفر توسط هلال‌احمر و ۶ نفر توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند و جان‌باختگان نیز تحویل عوامل انتظامی شدند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در خاتمه بیان داشت:در این عملیات سه دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی نجات و یک دستگاه خودروی کمک‌دار هلال‌احمر به کار گرفته شد.