عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر ضرورت تقویت توان داخلی صنعت داروسازی، خواستار ورود داروسازان به تولید واکسن آنفلوانزا شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، محسن بیگلری، با اشاره به تجربه صنعت داروسازی در دوران کرونا گفت: «شما داروسازان در زمان کرونا داروهایی با کمترین عوارض تولید کردید. حالا چرا واکسن آنفلوانزا را نمی‌سازید؟»

بیگلری با اشاره به نگرانی مردم درباره تأمین واکسن‌های وارداتی از چین و هند افزود: «من صادرات نمی‌خواهم؛ همین واکسن را برای مصرف داخلی تولید کنید.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات پرداخت بیمه‌ها و افزایش فشار هزینه‌های دارویی بر مردم پرداخت و گفت: مردم برای خرید دارو با مشکل مواجه‌اند و بیمه‌ها نیز سهم خود را به‌درستی پرداخت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه شنیده است برخی بیمه‌ها تنها ۴ درصد هزینه دارو را تقبل می‌کنند، نسبت به افزایش سهم پرداخت از جیب بیماران انتقاد کرد و گفت: این شرایط می‌تواند تأمین دارو را برای خانواده‌ها دشوار کند.

تأخیر بیمه‌ها، یکی از مشکلات حوزه درمان

بیگلری همچنین با اشاره به گلایه‌های مطرح‌شده درباره تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی گفت: بیماران برای تأمین هزینه دارو و درمان با دشواری‌های زیادی مواجه‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: با توجه بیشتر به زیرساخت‌های صنعت داروسازی کشور می‌توان بخشی از نیازهای داخلی را تأمین و وابستگی به واردات را کاهش داد.