مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه)زنجان با تأکید بر اینکه این مجموعه همچنان به حمایت‌های مردمی نیاز دارد، گفت: با وجود کمک ۲۰۶ میلیارد تومانی مردم زنجان در سال ۱۴۰۴، هزینه‌های سنگین دارو، درمان، اقساط تجهیزات پزشکی و مطالبات پرداخت‌نشده بیمه‌ها، ضرورت تداوم مشارکت خیران برای ارائه خدمات رایگان به بیماران را دوچندان کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان، اصغر وثوق، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: مهرانه حاصل اعتماد، همراهی و سخاوتمندی مردم زنجان است و تلاش می‌کنیم با تکیه بر شفافیت، پاسخگویی و قدردانی از حمایت‌های مردمی، این حرکت خیرخواهانه را به الگویی در سطح ملی و حتی جهانی تبدیل کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر رسانه‌ها به فعالیت‌های مهرانه افزود: انتظار داریم خبرنگاران در زمان‌های مختلف با حضور در این مجموعه، ضمن بازدید از امکانات و فعالیت‌ها، روند ارائه خدمات و نتایج اقدامات انجام‌شده را برای مردم بازگو کنند؛ چراکه مهرانه اتفاق بزرگی در زنجان است و شایسته است ابعاد مختلف فعالیت‌های آن بیشتر معرفی شود.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه) زنجان، با اشاره به کمک‌های مردمی در سال گذشته بیان کرد: مردم سخاوتمند زنجان در سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۰۶ میلیارد تومان به مهرانه کمک کردند که این رقم برای یک مجموعه خیریه قابل توجه است و تمام این منابع در مسیر حمایت از بیماران هزینه شده است.

وثوق با بیان اینکه بخشی از این کمک‌ها برای تأمین داروی بیماران اختصاص یافته است، گفت: حدود ۶۰ میلیارد تومان از کمک‌های مردمی صرف داروی بیماران شده و بخش دیگری نیز برای حمایت‌های معیشتی، مهمانسراها، خرید تجهیزات و سایر نیازهای بیماران هزینه شده است.

هزینه ۱۵۵ میلیارد تومانی کلینیک مهرانه در سال ۱۴۰۴

وی با اشاره به عملکرد کلینیک مهرانه در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: این کلینیک حدود ۸۹ میلیارد تومان صورت‌حساب برای بیمه‌ها ارسال کرده، در حالی که هزینه‌های آن به حدود ۱۵۵ میلیارد تومان رسیده است؛ بنابراین کلینیک از نظر مالی با حدود ۶۶ میلیارد تومان کسری مواجه بوده است.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه) زنجان،ادامه داد: علاوه بر این، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از هزینه‌هایی که بیماران باید به‌عنوان فرانشیز پرداخت می‌کردند، از سوی مهرانه دریافت نشده و این موضوع نشان‌دهنده حجم حمایت‌های مالی مجموعه از بیماران است.

وثوق همچنین با اشاره به مطالبات این مجموعه از بیمه‌ها گفت: در حال حاضر حدود ۶۰ میلیارد تومان از مطالبات مهرانه از شرکت‌های بیمه‌ای پرداخت نشده که ۱۰ میلیارد تومان از این مبلغ مربوط به سازمان تأمین اجتماعی است.

وی افزود: تأخیر در پرداخت مطالبات بیمه‌ای در کنار هزینه‌های جاری و سنگین درمان، فشار مالی بیشتری بر مجموعه وارد می‌کند و وصول این مطالبات برای تداوم خدمات‌رسانی به بیماران اهمیت دارد.

کاهش ۳۲ نفری تشکیل پرونده بیماران در سال ۱۴۰۴

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه) زنجان،با اشاره به آمار پرونده‌های بیماران گفت: در سال ۱۴۰۴ تعداد پرونده‌های جدید تشکیل‌شده در این مجموعه به ۹۷۹ مورد رسید که نسبت به سال قبل ۳۲ مورد کاهش داشته است.

وثوق افزود: بیشترین فراوانی بیماران مراجعه‌کننده و تشکیل پرونده مربوط به زنان مبتلا به سرطان سینه است و پس از آن، سرطان کولون، معده و ریه در میان موارد پرتکرار قرار دارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی و پیشگیرانه این مجموعه خاطرنشان کرد: مهرانه در کنار درمان، موضوع آموزش و پیشگیری را نیز دنبال می‌کند و اقدامات گسترده‌ای در این زمینه انجام داده است.

ارائه خدمات ملی و اسکان بیماران از سراسر کشور

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه) زنجان،با اشاره به خدمات ملی مهرانه اظهار کرد: این مجموعه دو خدمت ملی در حوزه اسکان بیماران دارد که یکی از آن‌ها هتل مهرانه در زنجان و دیگری مهمانسرای تهران است.

وثوق بیان کرد: بیمارانی که از نقاط مختلف کشور برای دریافت خدمات پرتودرمانی مراجعه می‌کنند، می‌توانند از امکانات اسکان این مجموعه بهره‌مند شوند و خدمات اقامتی و پذیرایی نیز برای آنان فراهم است تا خانواده‌های بیماران در شرایط دشوار درمان، دغدغه‌ای بابت محل اسکان نداشته باشند.

اقساط سنگین تجهیزات؛ ضرورت تداوم حمایت‌های مردمی

وی با تأکید بر اینکه این مجموعه با وجود کمک‌های گسترده مردم همچنان با هزینه‌های سنگین مواجه است، گفت: تصور بی‌نیازی مهرانه از کمک‌های مردمی صحیح نیست؛ چراکه در حال حاضر ماهانه حدود ۱۰ میلیارد تومان بابت اقساط دستگاه رادیوتراپی پرداخت می‌کنیم و با آغاز اقساط دستگاه سی‌تی‌اسکن نیز هزینه‌های مالی مجموعه افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان(مهرانه) زنجان،با اشاره به هزینه ۲۸۳ میلیارد تومانی دستگاه سی‌تی‌اسکن بیان کرد: هدف از خرید این تجهیزات، فراهم کردن امکان بهره‌مندی مردم زنجان از پیشرفته‌ترین خدمات تشخیصی و درمانی است؛ اما تأمین و نگهداری این امکانات هزینه‌های قابل توجهی به همراه دارد.

وثوق با اشاره به هزینه‌های سرسام‌آور دارو و درمان بیماران سرطانی تصریح کرد: گاهی هزینه داروی یک بیمار ۴۲ ساله برای هر ۲۱ روز به ۶۸۰ میلیون تومان می‌رسد و در مواردی نیز هزینه یک عمل جراحی به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد؛ ارقامی که نشان می‌دهد بیماران و خانواده‌های آنان با چه فشار اقتصادی سنگینی روبه‌رو هستند.

وی با تأکید بر ضرورت مشارکت بیشتر مردم در حمایت از بیماران سرطانی خاطرنشان کرد: خدمات رایگان مهرانه تنها با استمرار اعتماد و همراهی مردم امکان‌پذیر است و امیدواریم شهروندان با حمایت‌های بیشتر خود، زمینه تداوم و توسعه این خدمات را فراهم کنند.

مدیرعامل مهرانه در پایان با اشاره به جایگاه مردم زنجان در امور خیرخواهانه گفت: مردم این استان در حوزه سخاوتمندی و فعالیت‌های خیرخواهانه همواره پیشگام بوده‌اند و مهرانه نیز تلاش دارد با حفظ این سرمایه اجتماعی، خدماتی در شأن مردم زنجان ارائه دهد.

انتهای پیام/