فرمانده انتظامی استان زنجان با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های پلیس و رسانه‌ها گفت: اطلاع‌رسانی درباره اقدامات انتظامی، فرهنگ‌سازی برای پیشگیری از جرائم و افزایش آگاهی عمومی، از زمینه‌های مهم همکاری دو مجموعه برای ارتقای امنیت پایدار در استان است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان، سردار مرتضی عباسی، در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به نقش مشترک پلیس و رسانه‌ها در تأمین امنیت اظهار کرد: پلیس و رسانه‌ها در حوزه‌های مختلف مأموریتی، وجوه مشترک فراوانی دارند و همکاری این دو مجموعه می‌تواند به افزایش آگاهی مردم و تقویت امنیت پایدار در استان منجر شود.

وی با اشاره به حضور مردم در اجتماعات و برنامه‌های عمومی افزود: پلیس برای تأمین امنیت شهروندانی که در اجتماعات حضور پیدا می‌کنند، در نقاط مختلف استان حضور دارد و از مشارکت مردم قدردانی می‌کند. رسانه‌ها نیز با انعکاس این حضور و پوشش اقدامات انجام‌شده، نقش مؤثری در اطلاع‌رسانی عمومی دارند.

فرمانده انتظامی استان زنجان،با اشاره به شعار سال فرماندهی انتظامی کشور، «پلیس مجاهد، ملت مبعوث، ایران سرافراز»، خاطرنشان کرد: همکاری پلیس و رسانه‌ها در بازتاب رویدادهای اجتماعی و اقدامات انتظامی، می‌تواند در مسیر تحقق امنیت ملی و تقویت وحدت و همبستگی اجتماعی مؤثر باشد.

سردار عباسی با تأکید بر اهمیت رویکرد محله‌محور در فعالیت‌های پلیس گفت: حضور در محلات و رسیدگی به مسائل امنیتی در مناطق مختلف، از جمله رویکردهایی است که با هدف افزایش احساس امنیت شهروندان دنبال می‌شود و انعکاس اقدامات انجام‌شده در این حوزه می‌تواند به افزایش مشارکت مردم کمک کند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی برای پیشگیری از سرقت افزود: در برخی موارد، بی‌توجهی شهروندان به نکات ساده ایمنی، مانند رها کردن خودرو بدون قفل‌کردن درها، زمینه وقوع سرقت را فراهم می‌کند. در این زمینه، اطلاع‌رسانی رسانه‌ها و آگاه‌سازی مردم می‌تواند نقش مهمی در کاهش فرصت‌های ارتکاب جرم داشته باشد.

فرمانده انتظامی استان زنجان، با اشاره به اهمیت پیشگیری از جرائم سایبری نیز بیان کرد: آموزش و آگاه‌سازی شهروندان درباره تهدیدهای فضای مجازی باید با همکاری پلیس و رسانه‌ها دنبال شود تا مردم با شناخت شیوه‌های مجرمانه، بتوانند از دارایی‌ها و اطلاعات خود بهتر محافظت کنند.

سردار عباسی تصریح کرد: پوشش اقدامات پلیس، اطلاع‌رسانی درباره مسائل امنیتی و ترافیکی و انعکاس آموزش‌های پیشگیرانه، پشتوانه‌ای برای اجرای مأموریت‌های قانونی پلیس است و می‌تواند به ارتقای آگاهی عمومی و تقویت احساس امنیت در جامعه کمک کند.

عباسی در پایان با اشاره به ارزیابی‌های انجام‌شده از عملکرد پلیس استان گفت: براساس نظرسنجی‌های مطرح‌شده، میزان رضایتمندی از عملکرد انتظامی استان در سطح مطلوبی قرار دارد و امیدواریم با تداوم همکاری رسانه‌ها و مشارکت مردم، این روند تقویت شود.

انتهای پیام/