به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سیدعلی آقازاده  افزود: ۵۵ کیلومتر از این آزاد راه در استان مرکزی واقع شده که در ۲ و نیم کیلومتر آن  مشکلاتی از سوی  دستگاه‌های مربوطه در مورد ایمنی آزادراه مطرح و موجب کندی پیشرفت کار شده است.

وی اظهار داشت: در بررسی انجام گرفته مقرر شد عبور این آزادراه در  نزدیکی پالایشگاه و پتروشیمی به شکل هم‌سطح انجام شود و مشاوره طرح ظرف یک ماه مواردی شامل تاسیسات در طول مسیر، ایجاد دیواره ایمن و پل راه آهن را بررسی تا عملیات آن ادامه پیدا کند.

مجری طرح آزادراه نیز گفت: ۸۵ درصد این آزادراه در لرستان به پایان رسیده و ظرف سه ماه آتی زیربار ترافیک خواهد رفت. علی جلالی افزود: قطعه یک این آزادراه در استان مرکزی سه سال از برنامه عقب است و باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار با مشکل مواجه شود.

وی اظهار داشت: تمامی استان‌های مجاور مانند قم و اصفهان دارای آزادراه هستند و نداشتن دسترسی استان مرکزی به آزادراه مطلوب نیست.

۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع راه اصلی و روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده است.

روزانه حدود ۴۹۰ هزار وسیله نقلیه از جاده‌های استان مرکزی تردد می‌کنند.