به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، تحقیقات دانشگاه نیوکاسل نشان می‌دهد، بزرگسالان سالمند به نسبت جوانان تمایلی به مصرف پروتئین ندارند.

تحقیقات متعددی نشان داده است، مصرف ویتامین‌ها و پروتئین‌ها می‌تواند به میزان قابل توجهی ریسک سکته مغزی و ابتلا به بیماری‌های قلبی در سالمندی را کاهش دهد.

ننو مندونسا، پژوهشگر ارشد این مطالعه از دانشگاه نیوکاسل می‌گوید:‌ برای جلوگیری از ناتوانی در دوره سالمندی رعایت توصیه‌های پزشکی در دوره جوانی و میانسالی ضروری است.

متخصصان پزشکی توصیه می‌کنند بزرگسالان میانسال حداقل روزی یک گرم پروتئین مصرف کنند تا از ناتوانی‌‌های بعدی در دوره سالمندی جلوگیری کنند. (فارس)