تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۳
به گزارش خبرنگار طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی درباره محصولات پروبیوتیک و غذاهای سودمند اظهار کرد: در زندگی صنعتی امروزه باعث شده که میکروبهای مفید کمتری را بدن انسان دریافت کند و آنتیبیوتیکها نیز میکروبهای مفید را نابود کرده و بنابراین توجه به موضوع پروبیوتیکها بسیار حائز اهمیت است چرا که در جهت سلامتی بدن میتواند موثر واقع شود. وی افزود: میکروبهای مفید جلوی استقرار میکروبهای بیماریزا را میگیرد و حتی در فعالیتهای متابولیکی، رفتاری و.... میتواند نقش داشته باشد. رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ضمن هشدار در مصرف بیرویه آنتیبیوتیک در کشور گفت: کنترل مصرف آنتی بیوتیک در ایران و جهان امری ضروری به شمار می رود. در مورد مصرف پروتئینهای سبز گفت: در حیوانات و در سایر گلهها که برای تغذیه انسان استفاده میشود در بسیاری از مواقع از آنتیبیوتیک استفاده شده و لازم است که مردم محصولاتی همچون مرغ سبز را مدنظر قرار دهند چرا که در این حیوانات پروبیوتیک اضافه شده و آنتی بیوتیک مصرف نمیشود. وی در مورد ایده پروبیوتیک عنوان کرد: سالها غربت دانشمندان روسیه بررسی کردند که چرا مردم بلغارستان از سلامت بهتری برخوردار بوده و مردمان آن تا ۱۰۰ سالگی میتوان از سواری کنند که مشخص شد این افراد از کسی استفاده کرده که حاوی باکتری اسید لاکتیک بوده و در سلامت بسیار موثر است. تاج آبادی ابراهیمی خاطرنشان کرد: محصولاتی که از پروبیوتیک به عمل میآیند شامل ماست، دوغ، آدامس، ماکارونی و ... هستند که این محصولات با داشتن پروبیوتیک سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش در بدن میشوند و آنچه که در این راستا حائز اهمیت است این بود که باید توسط وزارت بهداشت تایید شوند. رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند یادآور شد: برخی از تبلیغات مبنی بر استفاده از محصولات دارای پروبیوتیک جهت کاهش یا افزایش وزن و درمان سرطان میکنند که این مسئله هنوز تایید نشده و نیازمند کارآزماییهای بالینی است.