به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری سلامت به نقل از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان منطقه مدیترانه ترکیه، میزان صادرات میوه و سبزیجات تازه کشور در 9 ماه نخست امسال با 19 درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل به 2 میلیارد و 15 میلیون دلار رسیده است.

بر این اساس، از لحاظ تناژ میزان صادرات محصولات مذکور در این دوره با 26 درصد افزایش در سطح 3 میلیون و 112 هزار تن قرار گرفته است.

نجدت سین، رئیس اتحادیه صادرکنندگان میوه و سبزیجات تازه منطقه مدیترانه ترکیه اعلام کرد که با توجه به ظرفیت‌های ترکیه افزایش میزان صادرات در این زمینه به طور روز افزون ادامه خواهد داشت.