تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک، در این دیدار رنگرز ضمن تقدیر از عملکرد فدراسیون ژیمناستیک در حوزه استعدادیابی، اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه‌ای که به خاطر شیوع ویروس کرونا ایجاد شده فدراسیون‌ها باید آموزش‌های مجازی را در اولویت کاری خود قرار دهند و خوشبختانه فدراسیون ژیمناستیک در این زمینه پیشگام بوده است.
وی افزود: ژیمناستیک به عنوان یک ورزش پایه و مادر حتی نسبت به شنا و دوومیدانی هم ارجح است، چرا که این رشته لازمه و زیربنای بسیاری دیگر از رشته‌های ورزشی محسوب می‌شود.
اینچه‌درگاهی هم ضمن خوشامدگویی به دکتر رنگرز گفت: تلاش فدراسیون ژیمناستیک در ۳ سال گذشته توجه به قهرمان پروری، استعدادیابی و همگانی بوده و نتیجه این فعالیت‌ها، کسب مدال‌های متعدد در میادین معتبر بین‌المللی، نزدیک شدن به سهمیه المپیک، افزایش ۱۰۰ هزارنفری جامعه ژیمناستیک کشور و تشکیل تیم منتخب نوجوانان بوده است.
وی تصریح کرد: در خصوص استعدادیابی و همینطور آموزش مربیان سایر رشته‌ها، برنامه‌ها و پیشنهادهایی داریم که هر کدام از آنها می‌تواند باعث ایجاد تحول در ورزش کشور شود.
اینچه‌درگاهی افزود: انجام استعدادیابی در رده‌ سنی زیر ۶ سال و استفاده از ظرفیت‌های مهدکودک‌ها برای این منظور، برگزاری دوره‌های توجیهی ژیمناستیک برای مربیان سایر رشته‌ها، ایجاد یک کارگروه مشترک بین وزارت ورزش، فدراسیون ژیمناستیک و سازمان بهزیستی و همینطور آموزش ورزشکاران حرفه‌ای سایر رشته‌ها و اعطای مدرک سطح ۳ هنری از جمله پیشنهاداتی است که با مشارکت وزارت ورزش و سایر نهادهای مرتبط امکان عملیاتی شدن آنها وجود دارد.
رنگرز با استقبال از این طرح‌ها خاطرنشان کرد: کلیات این طرح‌ها نشان می‌دهد فدراسیون ژیمناستیک برنامه‌های مدونی در حوزه استعدادیابی و همینطور بر ای نهادینه شدن ژیمناستیک به عنوان یک رشته پایه و مادر دارد و قطعا دفتر استعدادیابی وزارت ورزش در این خصوص حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد و در کنار فدراسیون ژیمناستیک خواهد بود.