به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر زهرا عبدالهی با اعلام این خبر افزود: بر اساس گزارش FAO در سال 2020بیش از 2 میلیارد نفر در جهان  به غذای ایمن ، سالم ، مغذی و کافی دسترسی منظم  ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود 1.3 میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای 2 میلیارد نفر در هر سال محسوب می شود. دکتر عبدالهی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود 30 درصد تخمین زده شده است. وی تاکید کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید 19 می تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه  اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با 24 مهر ماه است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی  با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است.