به گزارش گروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت)، باکتری های خطرناک موجود در گوشت معمولا حاصل بی دقتی در پاکسازی و تمیز کردن آنها هستند و حسگرهای زیستی جدید می توانند به شناسایی آنها کمک کنند.

محققان اسپانیایی برای نخستین بار موفق به تولید یک نوع حسگر زیستی به نام پی آی سی شده اند که از آن می‌توان برای شناسایی وجود یا عدم وجود باکتری خطرناک اشریشیا کلی در گوشت استفاده کرد.

روش های فعلی مورد استفاده برای شناسایی باکتری های خطرناک در گوشت مستلزم صرف حداقل 48 ساعت وقت به منظور کسب نتیجه است، اما استفاده از حسگر زیستی این زمان را به چند ساعت کاهش داده و هزینه این بررسی ها را نیز کاهش می دهد.

باکتری اشریشیا کلی که از طریق حسگر زیستی جدید شناسایی می شود، باکتری خطرناکی است که معمولا در روده حیوانات زندگی کرده و مصرف آن توسط انسان موجب ابتلای به اسهال و مسمومیت غذایی و گاهی اوقات ایجاد عفونت های ادراری در زنان جوان می شود.(فارس)

برچسب‌ها