تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر غلامرضا اصغری، با اشاره به اولویت‌های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: یکی از اقدامات‌مان در حوزه غذا این است که اولا نظارت‌هایمان را هم بر صنایع غذایی و هم در سطح بازار گسترش دهیم. بر این اساس نمونه‌های محصولات را از سطح بازار جمع‌آوری کرده و آنها را مورد پایش قرار می‌دهیم. وی با بیان اینکه درعین حال در نظر داریم تا سیاست‌های واردات در حوزه غذایی را سختگیرانه‌تر کنیم، افزود: در این حوزه طوری عمل می‌کنیم که برنج، روغن و سایر محصولاتی که وارد کشور می‌شوند، استانداردهای لازم را داشته باشند. اصغری همچنین گفت: در این راستا ما محصولات غذایی وارداتی را به چندین آزمایشگاه ارسال می‌کنیم تا مورد بررسی قرار گیرند. رئیس سازمان غذا و دارو همچنین اظهار کرد: اقدام دیگرمان این است که در راستای افزایش کیفیت محصولات و فراورده‌های غذایی بتوانیم به صنایع غذایی کمک کنیم تا تکنولوژی‌های‌شان را بروز کرده و با کیفیت بهتری محصولات‌شان را ارایه کنند. براین اساس برای این کار تسهیلات ارزان قیمت بانکی به صنایع غذایی داده می‌شود تا بتوانند این کار را انجام دهند.(ایسنا)