تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
دکتر حاجیفرجی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: غذاهایی که تند هستند،در الگوی غذایی بچهها پیشنهاد نمیکنیم چراکه بچهها عادت به غذاهای تند ندارند و استفاده از آن میتواند باعث بروز اختلالات گوارشی شود. وی با اشاره به این که الان در کشور شاهد افزایش اختلالات گوارشی هستیم، ادامه داد: در بچهها هم رفلاکس و ترش کردن معده افزایش یافته است و یکی از عوامل آن مصرف غذاهای تند است. حاجیفرجی اضافه کرد: غذاهای تندی که مصرف میشود حتی اگر عوارضی هم نداشته باشد به عنوان چاشنی میتواند اشتهای بچههایی را که نستعد چاقی هستند را تحریک کند و افزایش وزن را به همراه دارد. این متخصص تغذیه با بیان اینکه غذاهای تند میتواند متابولیسم را افزایش دهد، تصریح کرد: چون در الگوهای غذایی ما مصرف غذایی تند وجود ندارد ترجیح بر این است که از مصرف آن پرهیز شود و خصوصا در غذای بچهها از فلفل تند استفاده نکنند. وی اضافه کرد: اینها مواردی هستند که باعث میشود تا مصرف غذای تند توصیه نشود. حاجیفرجی با اشاره به ادویههایی که میتوان در غذای بچهها اضافه کرد، گفت: ادویههای معمول به عنوان چاشنی و معمول مثل سبزیجات معطر، دارچین و زردچوبه که حتی خواصی هم دارند مصرف آنها به شرطی که تحریک کننده نباشد اشکالی ندارد. این متخصص تغذیه اضافه کرد: استفاده از ادویهها به عنوان طعم دهنده برای مصرف غذا به ویژه بچههای بد غذاست و مصرف آن محدودیتی ندارد.