تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، ابراهیم ایراندوست، به اهمیت تغذیه سالم اشاره کرد و افزود: سالهاست در زمینه اصلاح الگوی تغذیه هموطنانم کار کردهام و توانستهام اولین مرکز فرهنگی تحقیقاتی غذای سالم را تاسیس کنم. وی از آش به عنوان سالمترین غذای سفره ایرانی نام بردن و گفت: دلیل استفاده از لغت آشپز نیز به دلیل کامل و جامع بودن این غذا است، زیرا هضم، جذب و دفع آن آسان است. این محقق طب سنتی ادامه داد: انسان غذای تکامل یافته است، وقتی غذا میخوریم، غذا در بدن تبدیل به خون میشود و این خون سالم باعث میشود بدن سالم باشد. وی بر لزوم برپایی جشنوارههای غذایی در جامعه تاکید و از جشنواره طعم سلامت، به عنوان یک فرصت برای هموطنان در جهت آشنایی با خواص غذای سالم نام برد. موسس مرکز فرهنگی تحقیقاتی غذای سالم، به واژه غذای سالم و ارگانیک اشاره کرد و گفت: ارگانیک یعنی زمین کود شیمیایی و سم دریافت نکرده و فلزات سنگین حاصل از کود شیمیایی و سم در خاک و سپس در دانه و بذر نفوذ نکرده باشد. ایراندوست افزود: در سالهای دور، برای کاشت محصولات غذایی و فرآوردههای کشاورزی، کود حیوانی استفاده میشد و خبری از کودهای شیمیایی و سموم نبود. وی عنوان کرد: ما میگوییم فکر سالم در بدن سالم است و وقتی شما غذای ناسالم میخورید بدن شما توانایی کافی برای تفکر و انجام امور را ندارد. این محقق طب سنتی یادآور شد: متاسفانه تبلیغات بد روی تغذیه تاثیر داشته است. مصرف انواع سالادها و مواد غذایی که طبع سرد دارند باعث بی حالی، سردی و کم خونی مردم میشود. مصرف این مواد سرد توسط افراد بالای ۴۰ سال و در جغرافیایی که طبیعت سرد دارد تاثیر دوچندان دارد و باعث بروز بیماریهای مختلف از جمله کم خونی و افسردگی میشود. وی تصریح کرد: متاسفانه با این وضعیت جامعه روز به روز بیمارتر میشود و ما باید الگوی تغذیه مردم را اصلاح کنیم.(مهر)