تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، کوروش جعفریان گفت: آجیل‌ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف آنها منجر به اضافه وزن می‌شود. وی افزود: به‌طور کلی مغزها جزو گروه‌های غذایی چرب به شمار می‌روند و علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند. عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مغزها از فیبر غیرمحلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده‌های گوارش و تسهیل دفع است. این کارشناس تغذیه نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل‌های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم‌دهنده و سموم آجیل‌های نامرغوب در بدن در طولانی‌مدت می‌تواند خطرناک باشد.(ایرنا)