تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستورانها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود. به گزارش خبرگزاری سلامت، بیشتر حلیمهای خیابانی که در ماه مبارک رمضان بازار داغی را برای سودجویان ایجاد کرده از مواد غیراستاندارد، پشم گوسفند، مو و پنبه تهیه میشود. اسهال، استفراغ، دل درد از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونتهای ناشی از مصرف این مواد غذایی بدون مجوز است. آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستورانها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود.