مریم محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود:‌ اضافه وزن و چاقی در ابتلا به سرطان می‌تواند بسیار موثر باشد در واقع تغییرات سبک زندگی در این زمینه نقش تاثیرگذاری دارد. وی اضافه کرد: نوع تغذیه و مصرف کربوهیدارت‌های موجود در نان و غلات بسیار اهمیت دارد حتی میوه کربوهیدرات بالایی دارد آبمیوه‌ها و قند افزوده در مواد غذایی کلوچه و کیک می‌تواند در افزایش این کربوهیدات‌ها در بدن موثر باشد. وی ادامه داد: نوع کربوهیدرات مصرفی نیز به نظر این متخصص تغذیه اهمیت بالایی دارد و میزان آن در مواد غذایی بسیار مهم است وی توضیح داد که نان و غلاتی که ما می‌خوریم نباید فرآوری شده باشد نان تافتون و نان لواش فرآوری شده‌اند و سبوس ندارد نان سنگگ، نان بربری، برنج قهوه ای و نان‌های صنعتی سبوس دار برای مصرف بسیار مفیدتر است. این متخصص تغذیه اضافه کرد:‌ میوه‌ها باید به میزان نیاز مصرف شوند تنوعی که ما می‌خواهیمم از میوه بگیریم باید بین سبزی و میوه قسمت شود یعنی بیشتر سبزیجات مصرف شود و مصرف دو تا سه واحد میوه در رنگ‌های مختلف در روز کفایت می‌کند . وی خاطرنشان کرد: ‌از میوه و سبزی تازه باید استفاده کرد عدم دریافت چربی‌های اشباع و ترانس اهمیت بالایی دارد مصرف روغن‌های گیاهی که جامد شده باشد مارگارین یا کره گیاهی که جامد هست در فست فودها و کیک‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که بسیار مضر است و می‌تواند زمینه ساز چاقی و ابتلا به سرطان باشد.

برچسب‌ها