برنامه‌های اولویت‌دار میز تخصصی گردشگری دسترس‌پذیر با هدف بهره‌مندی سالمندان و افراد دارای معلولیت از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری کشور تبیین و اعلام شد.

به‌گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی، سومین نشست میز گردشگری دسترس‌پذیر با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی، نمایندگان تشکل‌های گردشگری و انجمن‌های حوزه معلولان و سالمندان برگزار شد و برنامه‌های اولویت‌دار مرتبط از جمله مناسب‌سازی موزه‌ها، آموزش راهنمایان موزه و فعالان تأسیسات گردشگری برای میزبانی از گروه مخاطب مربوطه، برگزاری جشنواره‌های تخصصی و رویدادها با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، برپایی و مدیریت پاراتورها و همچنین طراحی نشان ویژه گردشگری سالمندان و افراد دارای معلولیت در دستور کار قرار گرفت.

همچنین طراحی نرم‌افزار یا اپلیکیشن ویژه معرفی ظرفیت‌های گردشگری دسترس‌پذیر نیز به عنوان یکی دیگر از سرفصل‌های اجرایی دارای اولویت مطرح و بر حمایت از فعالان گردشگری معلولان و سالمندان برای حضور در نمایشگاه‌های گردشگری به ویژه نمایشگاه بین‌المللی و پیگیری برای دریافت تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید برای مناسب‌سازی تأسیسات گردشگری و بوم‌گردی‌های شهر تهران تاکید شد.

در این نشست همچنین ضمن تشریح شاخص‌های مناسب‌سازی به ضعف و محدود بودن زیرساخت‌ها و امکانات برای دسترس‌پذیری موزه‌ها و جاذبه‌های گردشگری اشاره شد و لزوم تجهیز و ایجاد تأسیسات مورد نیاز هنگام ساخت این بناها با رویکرد بهره‌مندی همه افراد از جمله افراد دارای معلولیت و سالمندان، مورد تاکید قرار گرفت.
در نهایت مقرر شد با محوریت کارگروه‌های تخصصی که ذیل میز گردشگری دسترس‌پذیر تشکیل خواهد شد زمینه اجرایی شدن برنامه‌های مذکور فراهم شود.