برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، اصغر زارعی معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و ۶۵۰ هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا اواخر آذر ماه ادامه دارد.
او افزود: پیش بینی می‌شود کشاورزان خنجی ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و به بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه کنند.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: بیشترین مصرف این محصول در تهیه آرد و روغن گیری است و در شیرینی فروشی‌ها ونانوایی‌ها نیز استفاده می‌شود.
کنجد در تابستان کشت و در پاییز برداشت می‌شود.