برداشت کنجد در قطب تولید این محصول در فارس

برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، اصغر زارعی معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و ۶۵۰ هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا اواخر آذر ماه ادامه دارد.
او افزود: پیش بینی می‌شود کشاورزان خنجی ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و به بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه کنند.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: بیشترین مصرف این محصول در تهیه آرد و روغن گیری است و در شیرینی فروشی‌ها ونانوایی‌ها نیز استفاده می‌شود.
کنجد در تابستان کشت و در پاییز برداشت می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha