معاون آموزش ابتدایی اداره‌ کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: راه اندازی سامانه شهید محمودوند ویژه شناسایی، جذب و نگهداشت دانش‌ آموزان بازمانده از تحصیل، یکی از اقدامات ارزشمند وزارت آموزش و پرورش طی چند سال اخیر است.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ طاهره زحمتکش با اشاره به راه اندازی سامانه شهید محمودوند، گفت: این طرح ویژه شناسایی، جذب و نگهداشت دانش‌ آموزان بازمانده از تحصیل است.

وی افزود: بیش از ۶ هزار دانش‌ آموز بازمانده از تحصیل در مقطع دبستان این استان وجود دارد، که تاکنون حدود ۷۰۰ دانش‌آموز از این تعداد شناسایی شده اند.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش کرمان اظهار کرد: راه اندازی سامانه شهید محمودوند؛ ویژه شناسایی، جذب و نگهداشت دانش‌ آموزان بازمانده از تحصیل یکی از اقدامات ارزشمند وزارت آموزش و پرورش طی چند سال اخیر است.

زحمتکش تصریح کرد: در طرح شهید محمودوند برای هر چند دانش آموز به صورت چهره به چهره یک نفر پیگیری کننده امور این افراد تعریف شده، که بعد از بررسی و رصد، مستنداتی از شرایط دانش آموز به این سامانه ارائه و مدارک موجود را بارگذاری و سپس به تایید آموزش و پرورش می‌ رسند.

وی با بیان اینکه ۶ هزارو ۳۹۲ دانش آموز ایرانی بازمانده از تحصیل در کرمان وجود دارد، گفت: این آمار صرفا مختص دانش آموزان ایرانی بوده که در رده سنی ۶ تا ۱۱ سال هستند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به حضور حدود ۱۴ هزار دانش آموز اتباع در مقطع ابتدایی استان کرمان گفت: کمبود فضای آموزشی در استان کرمان بیداد می کند

زحمتکش با تفکیک آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل، اظهار کرد: در رده سنی ۶ ساله هزارو ۹۹۹ نفر، ۷ ساله ۹۸۴ نفر، ۸ ساله ۸۳۶ نفر، ۹ ساله ۷۴۵ نفر، ۱۰ ساله ۸۰۶نفر و ۱۱ ساله هزارو ۲۲ نفر بوده اند.

وی در رابطه با نتیجه پیگیری‌های انجام شده برای کودکان بازمانده از تحصیل، بیان کرد: تاکنون ۳۶۸ کودک فوت شده، ۴۶۵ مشغول به تحصیل در مدارس ابتدایی، ۱۲۷ نفر در پیش دبستانی ها، ۷۶ دانش آموز دارای بیماری صعب العلاج و ۵۷۲ کودک استتثانی شناسایی شده اند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: مشکلات بر سر راه دانش آموز در صورت مهاجرت نکردن، در قید حیات بودن و دارا بودن شرایط تحصیل، توسط آموزش و پرورش رفع و دانش آموز به تحصیل بازگردانده می شود.

زحمتکش، تصریح کرد: در شورای معاونان آموزش و پرورش کرمان مصوب شده ۲ پایگاه تقویت درسی دانش آموزان بازمانده از تحصیل در این استان راه اندازی و این افراد ثبت نام شوند، تا عقب ماندگی تحصیلی آنها به صورت فوق برنامه جبران شود و به چرخه آموزش برگردند.

وی با تاکید بر اینکه کتاب های درسی به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان بازمانده از تحصیل قرار می گیرد تصریح کرد: تمام تلاش آموزش و پرورش بر این است که دانش آموزان بازمانده از تحصیل جذب شوند.

اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان