به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ مجتبی شفیعی با اشاره به هفته نیروی انتظامی گفت: بازدید از موزه ها و اماکن تاریخی استان کرمان از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ مهر ماه سالجاری برای پرسنل نیروی انتظامی رایگان است.
وی با اعلام این خبر اظهار کرد: بازدید رایگان کارکنان نیروی انتظامی و خانوادههای آنان از اماکن تاریخی و موزه های استان کرمان به منظور قدردانی از پرسنل ناجا برنامه ریزی شده است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با اشاره به اینکه هر سال با همکاری نیروی انتظامی و یگان حفاظت میراث فرهنگی، اقدامات مشترکی در راستای حراست از محوطه های باستانی و اماکن تاریخی استان کرمان انجام می شود، اظهار داشت: قطعا بدون همکاری نیروی انتظامی حفاظت از این آثار گران بها میسر نیست.
وی با اشاره به کشفیات آثار تاریخی و دستگیری قاچاقچیان و حفاران غیرمجاز طی سالهای گذشته در استان کرمان، خاطرنشان کرد: همکاری نیروی انتظامی با یگان حفاظت میراثفرهنگی استان کرمان قابل تقدیر است./اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان