در سفر معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان به جنوب استان، علاوه بر بهره‌ برداری از ۲۶ کلاس درس، طرح‌ های آبرسانی به شهر نودژ و روستاهای شهرستان منوجان و بخش دوساری عنبرآباد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا از کرمان؛ سید مصطفی آیت‌ اللهی موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به منظور افتتاح و آغاز عملیات اجرایی چند پروژه عمرانی به جنوب استان سفر کرد.

وی در ابتدای این سفر با همراهی معاون برنامه‌ریزی، توسعه و تجهیز سازمان نوسازی مدارس، مدرسه ۱۴ کلاسه مسکن مهر جیرفت با نام هنرستان شهید سلیمانی (خاورمیانه) و ۱۲ کلاسه فاطمه پذیرفته را با اعتبار بیش از ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی افتتاح کرند. در این مراسم از خیران مدرسه‌ ساز شهر جیرفت هم تجلیل به عمل آمد.

آغاز عملیات آبرسانی به شهر نودژ و روستاهای شهرستان منوجان

وی؛ همچنین در ادامه پروژه‌ های آبرسانی به شهرهای منوجان، نودژ و ۱۷ روستای شهرستان منوجان با اجرای ۳.۵ کیلومتر لوله چدن، احداث یک باب مخزن هزار مترمکعبی و حفر و تجهیز یک حلقه چاه با برآورد اعتبار بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان که در فاز اول ۳۵ میلیارد تومان اعتبار تخصیص خورده است را کلنگ‌ زنی کرد.

این پروژه برای تامین آب ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت روستایی و ۷ هزار نفر جمعیت شهری از محل رودخانه کُندَر اجرایی می‌ شود.

آغاز عملیات آبرسانی به ۶ هزار و ۳۱۰ خانوار در عنبرآباد

پروژه‌های آبرسانی به روستاهای بخش دوساری شهرستان عنبرآباد با حجم ۷۵۰۰ متر مکعب نیز با حضور معاون عمرانی استاندار کرمان کلنگ‌ زنی شد.

در این عملیات با احداث ۳ باب مخزن، ۴ ایستگاه پمپاژ، ۱۹ کیلومتر لوله‌گذاری و حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه با اعتباری بالغ بر ۸۳ میلیارد تومان، ۲۵ هزار و ۲۴۰ نفر از اهالی منطقه پوشش داده می‌ شوند.

معاون عمرانی استاندار کرمان در این مراسم با اشاره به اهتمام و برنامه دولت برای آبرسانی و رفع معضل بی آبی در استان، از انعقاد قرارداد در قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برای تامین آب ۶۶۹ روستا به اعتبار ۱۱ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان خبر داد./ استانداری کرمان