به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حجت الاسلام محمد حسین پورثانی در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان در سال ۱۴۰۲ که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد، بر استفاده از ظرفیت گلزار شهدا و موزه دفاع مقدس شهر کرمان برای اردوهای راهیان نور دانش آموزی تاکید کرد.
وی افزود: هدف از اردوهای راهیان نور این است؛ که دانش آموزان با ارزش های دفاع مقدس آشنا شوند و این مهم اثرات تربیتی مطلوبی دارد.
مدیر کل فرهنگی_ هنری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیشنهاد می شود از ظرفیت گلزار شهدا و موزه دفاع مقدس کرمان برای دانش آموزانی که نمی توانند در اردوهای راهیان نور به مناطق جنگی شرکت کنند؛ استفاده شود.
حجت الاسلام پورثانی اظهار داشت: شایسته است شرکت های صنعتی– معدنی و سایر شرکت ها و دستگاه ها برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن اردوهای راهیان نور به کمک آموزش و پرورش بیایند.
وی در خصوص محدودیت تردد خودروهای دولتی در ساعات شبانه برای اردوها توضیحاتی ارائه کرد.
شایان ذکر است؛ بر پایه این گزارش، هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان در سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر کل فرهنگی_ هنری وزارت آموزش و پرورش، استاندار، فرمانده سپاه ثارالله، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان سایر اعضا و مسئولان اجرایی استان برگزار و از مدیران و کارشناسان حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان آموزش و پرورش، روسای ثبت املاک و بنیاد مسکن شهرستان های زرند، جیرفت و قلعه گنج که بیشترین آمار سند اخذ شده را داشتند، تجلیل شد.