رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حاشیه از بیمارستان "مرسلین" گفت: بیمارستان مرسلین اولین بیمارستان کرمان است و در سال های گذشته کاربری‌ هایی غیر از درمان داشته؛ که از طی سال های گذشته از درمان تغییر کاربری داده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا از کرمان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه حجت السلام و المسلمین جلالی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان، معاون توسعه، مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه , مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ از بیمارستان مرسلین شهر کرمان بازدید کردند.

دکتر مهدی احمدی نژاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حاشیه این بازدید، گفت: بیمارستان مرسلین اولین بیمارستان کرمان است و در سال های گذشته کاربری‌هایی غیر از درمان داشته و امروز با حضور مسئولان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان از این بیمارستان قدیمی بازدید کردیم.

وی افزود: با توجه تغییر کاربری که قبلا داده شده بود، ساختمان ها مقداری نیاز به تعمیرات دارند برای اینکه بتوانند برای اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ اضافه کرد: پس از این بازدید با تیم تخصصی دانشگاه نشستی خواهیم داشت و در آنجا بررسی می کنیم؛ که این فضای موجود و قسمت هایی که قابلیت تغییر کاربری از فضای موجود به درمانی را دارند، طرح جامعی ارائه دهیم و پس از آن با اداره کل اوقاف استان برای اینکه مشخص شود، این طرح ها قابلیت اجرایی دارند، نشستی را برگزار می کنیم.

شایان ذکر است؛ بیمارستان مرسلین مربوط به دوره قاجار است و در کرمان، خیابان باستانی پاریزی، جنب شرکت فرش ایران واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۷۵ با شماره ثبت ۱۷۶۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.