به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی صبح امروز چهارم آذر ماه در پنجمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ضمن گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: امروز تفکر بسیجی در منطقه حاکم است. فکر و اندیشه مرز نمی شناسد و امروز تاثیر تفکر بسیجی را در دنیا می بینیم.
وی در ادامه درباره جرم سرقت، بیان کرد: با توجه به فراوانی سرقت در استان و کشور لذا بحث مقابله با سرقت نباید از دستور کار مسئولان مربوطه خارج شود و خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر مقداری نرخ رشد سرقت کنترل شده و این موفقیت را نباید کوچک بشماریم.
رئیس کل دادگستری استان بیان کرد: استان کرمان رتبه نهم کشوری در بحث سرقت را دارد و با اقدامات موثر لازم است نرخ رشد سرقت را منفی کنیم.
حمیدی با اشاره به کاهش سرقت سیم برق تصریح کرد: کارهای بسیار مطلوبی در مقابله با سیم برق انجام شده و این اقدامات نباید متوقف شود.
وی بیان کرد: از حدود یک سال و نیم پیش به سارقان سخت می گیریم و حتی به آنها مرخصی داده نمی شود، مگر موارد خیلی ضروری و عفو پایان سال گذشته مشمول سارقان نشده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به طرح جمع آوری داوطلبانه سلاح های غیرمجاز در ماههای گذشته تصریح کرد: در شوراهای تامین و پیشگیری استان و شهرستان اقداماتی انجام شده و حدود ۱۵۰۰ سلاح تحویل داده شده و برای جلوگیری از جرائم خشن این طرح باید استمرار یابد.
حجت الاسلام حمیدی در ادامه خواستار تسریع در نصب دوربین های پایش تصویری شد و تاکید کرد: این سامانه ها در ردیابی سارقان و مسائل امنیتی شهرها مهم است.
رئیس شورای قضائی استان کرمان در ادامه بر لزوم ساماندهی کارگاه های ضایعاتی و تجمیع آنها تاکید و اظهار کرد: اموال سرقتی به کارگاه های ضایعاتی منتقل می شود و از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۱۲ کارگاه ضایعاتی پلمب شده و کارگاه های مجاز باید تجمیع شوند؛ لذا دستگاه های خدمت رسان زیرساخت های مورد نیاز آن را تکمیل کنند.
حجت الاسلام حمیدی بر ضرورت انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهرها نیز تاکید و بیان کرد: مردم از این موضوع گلایه دارند و باید صنوف آلاینده ساماندهی شوند.
وی؛ گشت مشترک رضویون را یک ضرورت دانست و ابراز داشت: رها کردن خودروها در شهر مخصوصاً شب ها یک آسیب است؛ لذا شهرداری باید جلوی تغییر کاربری پارکینگ ها را بگیرد و ظرفیت پارکینگ های عمومی در شهر افزایش یابد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان؛ استفاده از ظرفیت رسانه ها برای آموزش و آگاهی مردم در زمینه پیشگیری از جرم را الزامی دانست و خاطرنشان ساخت: مراکز خرید و فروش اجناس دست دوم در فضای حقیقی و مجازی ساماندهی شود؛ زیرا کالاهای سرقتی در این محلها به فروش می رسد. همچنین بانک اطلاعاتی مالخران حرفه ای تشکیل شود./ دادگستری استان کرمان