به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حمید شیردل در خصوص این دوره، گفت: روند رو به رشد جمعیت سالمندان موجب شده است، تا توسعه و تقویت ورزش سالمندان در هیئت های ورزش همگانی به جدیت دنبال شود و در این زمینه با توجه به حساسیت کار باید مربیان متخصص تربیت شوند.
وی با اعلام اینکه این دوره در ۶ روز برنامه ریزی شده بود؛ افزود: ۳ روز کلاس ها بصورت مجازی و ۳ روز هم به صورت حضوری در محل سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان برگزار شد.
دبیر هیئت ورزش های همگانی استان کرمان اظهار داشت: دکتر رنجبر رئیس انجمن توسعه فعالیت بدنی فدراسیون ورزش های همگانی و استاد خانواری و استاد امیر جعفری، مدرسین این دوره بودند و در این دوره علاوه بر شرکت کنندگان از استان کرمان، از سراسر کشور از جمله استان های خوزستان، اصفهان و شیراز نیز شرکت داشتند.
شیردل با اشاره به اینکه این دوره با تمرکز بر شش هدف اصلی برگزار شد؛ تصریح کرد: ارتقای سطح فرهنگی جامعه در خصوص پدیده سالمندی، توانمندسازی سالمندان، حفظ و ارتقاء سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی سالمندان، تقویت حمایت های اجتماعی برای ارتقاء سرمایه اجتماعی از جمله اهداف برگزار این دوره بود.
وی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان در این دوره، مواردی همچون: تغییرات و نیازمندی های ساختاری، فیزیولوژیکی، روانی، شناختی، حرکتی و تغذیه ای سالمندی، بیماری های شایع سالمندان، ارزیابی و غربالگری پیش از شرکت در فعالیت بدنی سالمندان، ارزیابی و پایش آمادگی جسمانی عمومی و عملکردی سالمندان، ارزیابی روانشناختی و شناختی سالمندان، اصول طراحی برنامه تمرینی برای سالمندان، روانشناسی مربیگری سالمندان، تغییر رفتار در سالمندی، ملاحظات فعالیت ورزشی برای بیماری های سیستم عصبی - عضلانی- اسکلتی، ملاحظات فعالیت ورزشی برای بیماری های سیستم قلبی -عروقی و متابولیک، تمرینات عملکردی، تمرینات تعادلی گام برداری، تمرینات چند حسی، ادراکی - شناختی، کمک های اولیه و ... را فرا گرفتند.