به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ نشست شورای اداری استان کرمان صبح امروز پنجشنبه ۳۰ آذر ماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین علیدادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، محمد مهدی فداکار استاندار کرمان، فرماندهان نظامی و انتظامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان و مدیران ستادی استانداری و مدیران کل عضو شورای اداری در محل سالن شهید مرتضوی برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در این جلسه گفت: در آستانه چهارمین سالگرد شهادت سردار دلها، دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی نصیب مردم دیار شهید قاسم سلیمانی شده است.
حجت الاسلام علیدادی سلیمانی، افزود: جمعیت استان کرمان بیش از ۳ میلیون نفر است و همگی درخواست دیدار با مقام معظم رهبری را دارند، لذا سهمیه ای برای استان در این خصوص در نظر گرفته و تلاش شد؛ که ترکیب جمعیتی به خوبی لحاظ شود.
وی؛ همچنین از سهمیه قابل توجه خانم ها در این دیدار ذکر و عنوان کرد: این رخداد بیاد ماندنی در تاریخ استان شهید مقاومت ثبت می گردد.