به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ سید حجت الله موسوی در نشست ستاد دیه کرمان گفت: به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تعداد ۶۳ نفر از مددجویان استان کرمان به برکت ۶۳ سال زندگی با برکت این شهید والامقام از زندان های استان کرمان آزاد می شوند .
وی افزود: مراسم آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد و عمد سبک، روز ۱۶دی ماه ساعت ۱۲ ظهر با حضور جمعی از مردم و مسئولان کشوری و لشکری در بیت الزهرای حاج قاسم سلیمانی برگزار می گردد.
مدیر عامل ستاد دیه استان کرمان تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون یکصد و ۸۰ نفر از محکومین جرائم غیر عمد با کمک خیرین و ستاد دیه استان کرمان از زندان های سراسر استان آزاد شده اند.
قوام ابراز داشت: مبلغ ۲۱میلیارد تومان جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد در استان کرمان از سوی ستاد دیه پرداخت شده است.
وی خاطرنشان ساخت: درسال جاری بیش از ۲۳جشن گلریزان در سراسر استان کرمان برگزار شده است و خیرین و نیکوکاران و تعدادی از صنایع و معادن بزرگ استان بیش از ۲۲ میلیارد تومان به ستاد دیه استان جهت آزادسازی زندانیان کمک نموده اند./ دادگستری استان کرمان