به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ سرهنگ جواد خواجه پور، گفت: ماموران کلانتری ۱۱در پی دریافت خبری مبنی بر ارائه سند جعلی یک قطعه زمین به یکی از ادارات، به محل اعزام و خانمی که این سند جعلی را برای انجام روند یک معامله ارائه داده بود را به پلیس آگاهی منتقل کردند.
وی افزود: در ادامه تحقیقات پلیس آگاهی نفر دیگری که این سند جعلی را تهیه و به این خانم سپرده بود دستگیر و مشخص شد؛ این فرد در یک محل جعل اسناد واقع در یکی از شهرستان های غربی کشور فعالیت می کند، که اقدامات پلیسی برای شناسایی و انهدام این دفتر جعل سند در دستور کار قرار گرفته است.
فرمانده انتظامی سیرجان در خصوص اینگونه موارد به شهروندان هشدار داد و خاطرنشان ساخت: لازم است برای اطمینان از اصالت اسناد و مدارک مورد معامله از مرجع صدور آن ها و همچنین از اداره ثبت اسناد و دیگر ادارات مربوطه استعلام گرفته شود تا در دام کلاهبرداری های حوزه جعل اسناد و مدارک گرفتار نشویم.