فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان گفت: فردی که اقدام به برداشت ۱میلیارد و ۹۳۵ میلیون ریال به صورت اینترنتی از حساب یک شهروند با ترفند برنده خوش حسابی همراه اول کرده بود؛ شناسایی و این وجوه بازگردانده شد.

سرهنگ جواد خواجه‌ پور در تشریح این خبر بیان داشت: در پی شکایت یک شهروند مبنی بر تماس تلفنی فردی با وی و معرفی خود به عنوان کارشناس صدا و سیما و ادعای برنده خوش حساب همراه اول، اطلاعات کارت بانکی وی را با ترفند واریز جایزه دریافت؛ اما بعد از دادن اطلاعات مبلغ ۱ میلیارد و ۹۳۵ میلیون ریال از حساب وی برداشت شده، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: با استعلامات انجام شده پلیس فتا، درگاه و مالک کارت بانکی مقصد که این وجه به آن واریز شده را شناسایی و بلافاصله طی هماهنگی قضایی حساب متهم مسدود و با اقدامات صورت گرفته این وجوه به حساب شاکی بازگشت داده شد.

فرمانده انتظامی سیرجان در این خصوص به شهروندان توصیه کرد: هرگز تحت تاثیر وعده‌های واهی برنده شدن در مسابقات، واریز سود سهام عدالت، سامانه ثنا و ابلاغیه قضایی، خرید ارزان و زیر قیمت بازار و پیام های دارای لینک‌ برنامه های معیشتی کالا برگ که به صورت جعلی در شبکه‌ های اجتماعی تبلیغ می‌شود به طمع نیفتند و در صورت مواجهه با این گونه موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir آن را مطرح و پیگیری کنند.