مدیر کل راه آهن استان کرمان گفت: قطار فوق‌ العاده کرمان – خرمشهر ویژه زائران اربعین استان کرمان، شامگاه ۲۹ مرداد ماه کرمان به سمت شلمچه راهی شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ مجید ارجونی گفت: با اشاره به راه‌ اندازی قطار فوق‌ العاده کرمان – خرمشهر ویژه زائران اربعین استان کرمان برای دومین سال، اظهار داشت: ما امروز یک رام قطار ویژه اربعین داریم که این قطار مستقیم از کرمان و از سالن شهید سلیمانی به سمت خرمشهر حرکت می‌کند.

وی افزود: این قطار به قم و سپس خرمشهر و از خرمشهر نیز رایگان به شلمچه می رود.

مدیر کل راه آهن استان کرمان خاطرنشان ساخت: بلیط قطار هم برای ۶ تخته‌ ها ۶۶۶ هزارتومان و ۴ تخته ۹۱۲ هزار تومان است. ظرفیت قطار نیز ۵۲۰ نفره است و چهار سالن شش تخته و ۷ سالن ۴ تخته دارد و این اولین قطاری است که ویژه به خرمشهر می رود.

ارجونی با بیان اینکه ساعت حرکت این قطار از کرمان تغییر کرده است، گفت: قبلاً ساعت حرکت قطار کرمان – خرمشهر، ۱۶:۱۵ اعلام شده بود که به ساعت ۲۱:۳۰ امشب موکول شده است.

وی با اشاره به اینکه این قطار از تهران دیر حرکت کرده است و متعاقباً حرکت آن از کرمان هم با تاخیر مواجه شده است، تصریح کرد: البته به همه زائرانی که بلیت را خریداری کردند، از طریق پیامک اطلاع‌رسانی شده است.

مدیر کل راه‌ آهن استان کرمان با بیان اینکه همه زائرانی که قرار است برای این سفر معنوی از شهرهای مختلف استان به کرمان مراجعت کنند، اعلام می‌ کنیم که برنامه حرکت قطار تغییر کرده است، افزود: قطار زائران اربعین حسینی امشب ایستگاه کرمان را به مقصد خرمشهر ترک می‌کند.

ارجونی با اشاره به اینکه برگشت این قطار از خرمشهر، پنجم شهریورماه است، گفت: زائران می‌توانند برای زمان برگشت خود برنامه‌ریزی کرده و همزمان بلیت رفت و برگشت خود را تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه هنوز ظرفیت خالی و امکان خرید بلیت وجود دارد، خاطرنشان ساخت: خرید بلیت هم از طریق اینترنت و هم از طریق آژانس‌های مسافرتی استان کرمان انجام می‌شود.

.