رییس آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر، در مراسم جشن شکوفه‌ها که در مدرسه ۲۲ بهمن پشت عید مولائی این شهرستان برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک روز جشن شکوفه‌ها، از آغاز رسمی تحصیل ۳ هزار دانش‌آموز پایه اول در این شهرستان خبر داد. وی همچنین به نقش خیرین مدرسه‌ساز در بهبود کیفیت آموزشی و لزوم افزایش مشارکت آنها در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد.

یونسی، رییس آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر، در مراسم جشن شکوفه‌ها که در مدرسه ۲۲ بهمن پشت عید مولائی برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک روز جشن شکوفه‌ها اظهار کرد: «جشن شکوفه‌ها به مناسبت آغاز سال تحصیلی برای دانش‌آموزان پایه اول است و امسال ۳ هزار دانش‌آموز پایه اول به طور رسمی وارد مدارس شدند.»

وی با اشاره به وضعیت کلی آموزش و پرورش شهرستان، افزود: «در حال حاضر، ۲۵ هزار و خورده‌ای دانش‌آموز در مقطع ابتدایی در شهرستان قائم‌شهر مشغول به تحصیل هستند و تعداد کل دانش‌آموزان این شهرستان به ۵۱ هزار نفر می‌رسد.»

یونسی همچنین به تجهیز مدارس شهرستان به فناوری‌های نوین اشاره کرد و گفت: «تمامی کلاس‌های مدارس شهرستان قائم‌شهر هوشمند شده‌اند، که این امر به ارتقای کیفیت آموزشی کمک شایانی خواهد کرد.»

رییس آموزش و پرورش قائم‌شهر در ادامه بر اهمیت عدالت آموزشی و مشارکت‌پذیری تاکید کرد و گفت: «عدالت محوری در آموزش و پرورش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین، خیرین مدرسه‌ساز در این راستا نقش بزرگی ایفا می‌کنند و از اینجا از تمامی خیرین مدرسه‌ساز تقدیر و تشکر می‌کنیم.»

وی همچنین به مشکل کمبود فضاهای آموزشی در شهرستان اشاره کرد و افزود: «در حال حاضر، ۳۰ مدرسه در شهرستان قائم‌شهر به صورت دو شیفته و دخترانه و پسرانه فعالیت دارند. برای رفع این مشکل، نیازمند حضور بیشتر خیرین مدرسه‌ساز و تلاش برای تبدیل مدارس دو شیفته به تک شیفته هستیم.