در هشتادمین شب تجمعات مردمی؛ و مراسم بزرگداشت مقام شهدای خدمت؛ دومین میز خدمت ارتباط مردمی حوزه فاوا در ساری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا مازندران،در راستای تجدید میثاق با خون‌های پاک شهدای خدمت و به مناسبت سالگرد شهادت رئیس‌جمهور فقید، دکتر ابراهیم رئیسی و ، همراهان ایشان، دومین میز خدمت ارتباط مردمی در حوزه ارتباطات و مخابرات، در محل تجمعات مردمی مرکز استان برگزار گردید.*

این نشست با هدف تداوم مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم و پاسخگویی مستقیم به دغدغه‌های شهروندان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) برپا شد.

در این مراسم که بمناسبت بزرگداشت شهدای والامقام خدمت برگزار شد، اسماعیل اعزی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، به همراه سید مجتبی سیف‌الله‌پور، مدیر مخابرات منطقه مازندران، رئیس اداره بازرسی اداره کل فاوا در استان، رئیس اداره مخابرات شهرستان و جمعی از کارشناسان فنی حضور داشتند.

اسماعیل اعزی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، در حاشیه این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید دکتر رئیسی و شهدای خدمت، اظهار داشت: «ما امروز در مسیر راه شهدای خدمت گام برمی‌داریم و وظیفه اصلی مدیران و کارکنان دولت در دستگاه‌های اجرایی، پاسخگویی بی‌واسطه، شفاف و با سرعت بالا به مردم است؛ چرا که خدمت به مردم یکی از اهداف اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای والامقام بوده است.»

اعزی گفت؛ در این آیین مطالبات و درخواست‌های مردمی در حوزه‌های مختلف ارتباطی به‌صورت حضوری دریافت و بررسی شد.

 وی در ادامه تأکید کرد: «کلیه درخواست‌های مطرح شده در این میز خدمت، بلافاصله به مدیران مربوطه در دستگاه‌های تابعه وزارت ارجاع داده می‌شود تا در سریع‌ترین زمان ممکن، پاسخگویی لازم صورت گیرد.»

مدیرکل ارتباطات استان همچنین با اشاره به تسهیل خدمات برای تمامی شهروندان مازندرانی افزود: «برای عزیزانی که امکان تردد به مرکز استان را ندارند، راهکارهای جایگزینی فراهم شده است که  علاوه بر روش‌های گذشته مانند تماس تلفنی و یا ثبت درخواست با سرشماره و سامانه 195 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، امکان ارتباط و ارائه درخواست‌ها از طریق صفحه مجازی اداره کل ارتباطات استان به آدرس @admin1460
 و یا ‌@adminshekayatICT نیز میسر می‌باشد.