رئیس پلیس راه استان مازندران از اعمال محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در محورهای مواصلاتی استان خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا مازندران، به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "هادی عبادی" ضمن تسلیت ایام محرم و صفر و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان با اعلام این خبر، بیان داشت: تردد موتورسیکلت از ساعت 12 امروز چهارشنبه 10 تیرماه تا ساعت 0600 روز شنبه 20 خردادماه از محورهای "کرج – چالوس – هزار و سوادکوه" و بالعکس ممنوع است. 

وی تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس کماکان ممنوع است. 

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه پیش بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک در محورهای مواصلانی استان را طی روزهای آینده داریم، افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک به صلاحدید ماموران پلیس راه مستقر در محور ها محدودیت یک طرفه در مسیر رفت (جنوب به شمال) از ساعت 10 صبح و مسیر برگشت از (شمال به جنوب) از ساعت 11 صبح انجام خواهد شد. 

وی از اعمال محدودیت های قطعی در محورهای مواصلاتی استان طی روزهای آتی خبر داد و افزود: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت 12 روز جمعه 12 تیرماه و از ساعت 7 صبح روز دوشنبه 15 تیرماه در مسیر جنوب به شمال ممنوع است. 

سرهنگ عبادی خاظر نشان کرد: در صورت تغییر شرایط ترافیکی محور تغییر در ساعت یا نحوه اجای محدودیت محتمل خواهد بود. همچنین تردد از مسیر جاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت تعیین شده از میدان امیر کبیر به سمت چالوس ممنوع است.