رئیس امور توزیع برق قائمشهر از بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف توسعه، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۸۸۷ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: با توجه به شرایط شبکه و افزایش مصرف، اجرای طرح‌های تقویتی برای جلوگیری از بروز چالش در سال آینده ضروری است

فرماندار قائمشهر: خاموشی‌ها باید با برنامه و بدون اخلال در زندگی مردم باشد

به گزارش خبرگزاری سلامت طبنا مازندران، قائمشهر- فرماندار قائمشهر با اشاره به ناترازی انرژی و افزایش مصرف برق در ماه‌های اخیر گفت: خاموشی‌ها بر زندگی و فعالیت‌های مختلف مردم تأثیرگذار است، اما مردم شرایط موجود را درک کرده و همکاری لازم را داشته‌اند؛ بنابراین ضروری است خاموشی‌ها با برنامه‌ریزی دقیق و بدون ایجاد اخلال در زندگی مردم اجرا شود.

وی با بیان اینکه بخشی از افزایش مصرف انرژی به دلیل گرمای هوا و استفاده بیشتر از وسایل سرمایشی است، اظهار کرد: ناترازی انرژی شرایطی را به وجود آورده که نیازمند همراهی و مسئولیت‌پذیری مردم و دستگاه‌های اجرایی است و باید برای بهبود شرایط موجود تلاش بیشتری صورت گیرد.

فرماندار قائمشهر افزود: برنامه خاموشی‌ها از سوی دیسپاچینگ استان اعلام می‌شود و با توجه به توان و ظرفیت شبکه برق شهرستان، ضروری است زمان‌بندی قطعی‌ها به‌درستی و از قبل به اطلاع مردم برسد تا شهروندان بتوانند برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند.

وی توسعه، ساماندهی و بهبود شبکه برق و رفع مشکلات زیرساختی را از نیازهای مهم شهرستان دانست و تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف انرژی و گرم‌تر شدن زمین، باید نگاه ویژه‌ای به توسعه شبکه و تأمین برق مورد نیاز استان و شهرستان داشته باشیم.

فرماندار قائمشهر با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه انرژی گفت: استاندار مازندران در حوزه برق اقدامات و گام‌های مهمی برداشته‌اند و توسعه نیروگاه‌ها و استفاده از منابع جدید انرژی می‌تواند در کاهش ناترازی و تأمین پایدار برق نقش مؤثری داشته باشد.

بهره‌برداری از ۸۸۷ میلیارد ریال پروژه برق در قائمشهر همزمان با هفته دولت

قائمشهر- رئیس امور توزیع برق قائمشهر از بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف توسعه، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۸۸۷ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: با توجه به شرایط شبکه و افزایش مصرف، اجرای طرح‌های تقویتی برای جلوگیری از بروز چالش در سال آینده ضروری است.

قبادی با اشاره به وجود حدود ۲۴۰ هزار اشتراک برق در حوزه قائمشهر، اظهار کرد: پروژه‌های اجراشده در بخش‌های مختلف شامل توسعه و احداث شبکه‌های شهری و روستایی، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه، نصب و اصلاح ترانسفورماتورها، تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، کاهش تلفات، مقاوم‌سازی و ایجاد قدرت مانور در شبکه بوده است.

وی افزود: در مجموع، ۸۸۷ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال برای اجرای این پروژه‌ها هزینه شده که بخش قابل توجهی از آن به اصلاح شبکه‌های فرسوده، رفع ضعف ولتاژ، احداث خطوط ۲۰ کیلوولت و نصب ترانس اختصاص یافته است.

رئیس امور توزیع برق قائمشهر با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های شبکه برق، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی و افزایش بار مصرف، لازم است موضوع تقویت شبکه و تأمین تجهیزات مورد نیاز با جدیت بیشتری پیگیری شود تا در سال آینده با چالش مواجه نشویم.

بر اساس این گزارش، پروژه‌های هفته دولت امور توزیع برق قائمشهر در بخش‌های توسعه و احداث شهری و روستایی، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه، مقاوم‌سازی، کاهش تلفات، ایجاد قدرت مانور، توسعه فیدر، نصب و اصلاح انشعابات و هوشمندسازی کنتورهای پرمصرف اجرا شده است.